Soluții de securitate pentru transport valori, CIT și curierat

 Sacii securizați și sacii de curierat pentru transportul banilor și a obiectelor de valoare sunt elemente de securitate utilizate în zone care necesită un grad ridicat de securitate. Acesta este utilizat în principal în domeniul bancar, numerar și valori în tranzit și livrare de curierat.

 Veți obține astfel o soluție de sigilare de securitate pentru a oferi o pistă de audit de scanări de securitate care controlează pașii urmați de-a lungul traseului de transport, securizarea casetelor cu bani ATM, sau evidențiază manipularea frauduloasă prin accesarea protecției pungilor de securitate, a plicurilor de securitate și a cutiilor de securitate.

 Plicurile de securitate și pungile securizate pot fi utilizate pentru orice documente sau obiecte de valoare pe care doriți să le păstrați confidențiale sau fără a putea fii accesate pe durata transportului. Ele sunt utilizate în mod obișnuit în transportul curierilor atunci când se trimit documente sau obiecte importante.

Cu toate acestea, ele sunt de obicei folosite cel mai mult atunci când se transportă soluții bancare ca bani, cecuri, ordine de plată, cecuri de călătorie, etc.. Rezistența plicului de securitate precum și tipul de adeziv folosit la închiderea/sigilarea acestuia sunt importante, deoarece trebuie să îndeplinească principala caracteristică a aplicației: securitate și anti manipulare cu elementul securizat.

Saci securizați transport valori, plicuri de securitate, pungi securizate pentru activități bancare, poștale și de curierat

Pungile de securitate, plicurile securizate și sacii securizați sunt de unică folosință și reprezintă o alternativă foarte bună la produsele clasice de ambalare pentru transportul obiectelor cu valoare mare și a numerarului în tranzit.

Pungile și plicurile de securizate, personalizate sau nepersonalizate, sunt disponibile cu recipise de primire cu perforații tear-off și înseriere individuală unică plus cod de bare având un spațiu special pentru adresă pe care poate fi scris folosind instrumente normale de scriere. Codul de bare alfanumeric și seria numerică se identică cu recipisa. Ele sunt ușor de manevrat iar pe benzile autoadezive de securizate apare un mesaj de avertizare fraudă în caz de încercare de deschidere neautorizată. De asemenea modelul de pe margini previne tăierea și resigilarea marginilor plicului de securitate.

Pungile, plicurile și sacii de securizate sunt fabricate dintr-o peliculă Co-Ex de polipropilenă rezistentă la grăsime, apă și solvenți și sunt 100% reciclabile.

Sigilarea plicurilor de securitate se face printr-o bandă adezivă de închidere cu cel mai înalt grad de rezistență de securitate care reacționează la încercările de fraudă de tip termic, chimic, mecanic și având o rezistență ridicată la îngheț sau temperatură ridicată.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara