Etichetele și benzile adezive de securitate sunt elemente de sigilare și produse de securitate utilizate în zone care necesită un grad ridicat de securitate.

 Etichetele securizate și benzile speciale de securitate, etichete securizate autocolante, au in construcția lor adezivi de înaltă rezistență în combinație cu un suport special de lipire și care sunt concepute să se rupă sau să se desfacă în condiții desemnate pentru a indica încercarea neautorizată de deschidere. Adesea acestea mai sunt numite sigilii de securitate autoadezive.

 Etichete securizate VOID mai sunt numite acestea deoarece mesajul OPEN VOID apare la dezlipirea acestora, fiind imposibil de a se lipi ulterior fără a se citi mesajul de VOID de manipulare frauduloasă a obiectului protejat pentru securitate.

 Acest lucru se realizează în funcție de tipul constructiv al etichetei de securitate: etichete securitate HIGH RESIDUE, etichete ce vor lăsa pe obiectul protejat un strat de material pe care se citește mesajul VOID precum și pe etichetă, și etichete securizate LOW RESIDUE, etichete ce vor lăsa doar pe stratul etichetei de securitate mesajul VOID și nu pe suprafața obiectului sigilat.

Imprimarea personalizată, hologramele și imprimarea de securitate ajută adesea la descurajarea accesului la obiectele protejate și indicarea intruziunii sau încercarea de a manipula aceste obiecte sigilate de securitate. Astfel acest tip de soluții de sigilare sunt unic identificabile, numerotate cu serie și text / logo unice, fără a se putea realiza duplicate după acestea prin controlul strict și reglementat a designului acestora de către producător / furnizor.

Sigiliile autoadezive de securizare sunt utilizate în principal în domeniul bancar, transport numerar sau valori în tranzit și livrare de curierat.

Cele mai multe benzi de securitate autocolante și etichete securizate autoadezive au suporturi foarte puternice și adezivi de înaltă performanță pentru a putea fi folosite pe toate tipurile de substrat.

Cu toate acestea, un pachet deteriorat sau parțial deschis poate fi o invitație la furt sau manipulare, de aceea și aceste caracteristici speciale de producție a etichetelor și benzilor adezive de securitate. Grafica înaltă poate atrage atenția asupra unui colet în timpul expedierii astfel descurajându-se încercările de acces la obiectele protejate prin aceste soluții de securitate bancara și a transportului de valori.

Rezultate 1 - 6 din 6

Etichete securizate

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara