Aldlock+ la Expo Emergenze

Anul acesta, ALDO SECURITY participă cu sigiliul de securitate cu cablu ALDLOCK+ la Expo Emergenze Technologies, Innovative Products and Services for Emergency and Security.

http://www.tofairs.com/expo.php?fair=110960

Nou! RF-ID

Radio frequency identification (RFID) oferă o funcționare wireless a citirii de securitate folosind câmpurile electromagnetice pe frecvențe radio pentru a identifica și a recunoaște obiecte.

Altfel spus, cum undele radio sunt o formă de energie, când cititorul RFID trimite un semnal radio pentru a căuta sigiliul RFID, micul circuit cu care sigiliul de securitate este echipat captează această energie și o folosește pentru a se reîncărca și a retrimite semnalul către cititorul RFID.

Alte știri și detalii tehnice http://www.rfidjournalevents.com/live/exhibition/

Am implinit 20 de ani!

ALDO SECURITY pregătește Aniversarea a 20 de ani de la înființare. Partenerii, contractorii, clienții, prietenii se vor reuni la noul sediu și vor sărbători ... cu SIGURANȚĂ! Această Aniversare este și o bună ocazie de a prezenta și testa noile aplicații și sigilii de securitate precum și servicii pe care ALDO SECURITY le pregătește de mult.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara