Sigilii securitate container

Sigiliile pentru containere, denumite și sigilii barieră, sunt special concepute pentru aplicații de sigilare de securitate a containerelor maritime și a remorcilor de marfă.

Aceste sigilii de securitate îndeplinesc standardul de securitate ISO 17712, sigilii de securitate barieră, și sunt clasificate ca sigilii de înaltă securitate. Principala lor caracteristică este gradul ridicat de soliditate, de blocare și siguranță.

Scopul sigiliilor pentru containere este de a determina dacă asupra unui container de marfă a avut loc o acțiune de accesare, și anume dacă a existat o intrare neautorizată în container prin ușile sale.

Sigiliile container sunt destinate să rămână atașate până la destinația finală a containerului și sunt îndepărtate de destinatar sau autoritățile vamale. Ele pot să fie de tip sigiliu bolț sau sigiliu cu cablu metalic de diametru mare.

Pentru un nivel ridicat de securitate, sigiliul container are imprimat prin tehnologie laser propriul număr unic, imprimate pe corp și pe capul sigiliului șurub, ca identificare care este listată și pe documentele de transport maritim. Alte denumiri generice ale acestor sigilii sunt sigilii unic identificabile, sigilii cu serie standard sau sigilii numerotate.

Sigiliile de securitate pentru containere, sigilii conforme cu standardul de securitate ISO 17712, sunt adecvate și pentru alte aplicații de sigilare de securitate cum ar fi vagoanele de cale ferată pentru transport marfă sau remorcile de camioane utilizate în operațiuni transfrontaliere și interne. Datorită rezistenței lor ridicate de protecție, acestea sunt adesea numite sigilii de barieră.

Sigiliu container tip bulon / bolt

 Cel mai preferat tip de sigiliu de securitate pentru transportatori este sigiliul de securitate pentru containere Bolt Seal, sigiliu de înaltă securitate care îndeplinește criteriile ISO PAS 17712.

 Sigiliile bolț sau bulon sunt utilizate în aplicații de înaltă securitate. Ele constau dintr-un sistem în două părți: un șurub (bulon) și un dispozitiv de blocare. Sigiliile bolț oferă atât o barieră de înaltă rezistență cât și un indicator împotriva intruziunii la containerul protejat de securitate.

 Aceste sigilii de barieră sunt populare pentru utilizarea pe camioane și containere de transport. Sigiliile bulon pot rezista, de obicei, la o forță mecanică substanțială fără a se deschide.

 Sigiliile de securitate pentru containerele maritime, vagoanele de cale ferată, remorcile și camioanele de transport marfă pe distanțe lungi sunt realizate în mai multe forme, de la sigilii tip șurub metalic, sigilii metal cu cablu de diametru mare sau sigilii tip bandă metalică cu găuri, toate acestea fiind utilizate de clienți pentru a proteja încărcătura transportului în tranzit care este expediată în containere prin securizarea ușilor de acces în acestea.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara