Aplicatii camion
cist
containere
vagoane
nave
Brosura tehnica pdf

Balon Seal

BALON SEAL sigiliu de tablă cu lungime de închidere fixă

BALON SEAL, o soluție fixă de sigilare de securitate, are toate părțile metalice, realizate dintr-o foaie metalică, și având o lungime fixă de închidere care asigură o siguranță ridicată la tensiuni și rezistență la îndoire.

Acest sigiliu de securitate reprezintă soluția ideală pentru sigilare de securitate a camioanelor în tranzit, a vagoanelor de marfă, a remorcilor și a containerelor maritime.

Această soluție de securitate, constând într-un sigiliu de securitate plat cu bandă metalică, este potrivită pentru utilizarea pe ușile de camioane și de container. Sistemul de autoblocare este în interiorul capului / sferă metalic, în acest fel acesta oferind o protecție mărită împotriva manipulării frauduloase.

Sigiliul de securitate cu închidere fixă tinde să fie mai rezistent la manipulare decât un sigiliu de securitate cu lungime variabilă, deoarece nu există piese glisante, ele pur și simplu făcând "click" pentru a se bloca. Sigiliul de securitate metalic din tablă BALON SEAL are o rezistență ridicată la rupere datorită sistemului dublu de închidere prin două inele de oțel independente.

Cele mai multe sigilii metalice cu închidere fixă pot fi, de asemenea, personalizate prin embosarea unui număr de serie unic sau cu laser a logoului sau text suplimentar pentru un grad de securitate ridicat. Aceste soluții de personalizare sunt indestructibile ele garantând unicitatea sigiliului.

Soluția de securitate cu închidere fixă pentru control al accesului la obiectele protejate, BALON SEAL, este adesea alegerea ideală de sigilii de securitate de unică folosință pentru transport maritim / aplicații de transport sau folosirea acestor soluții în zonele de securitate care solicită un grad ridicat de strictețe, acolo unde sigiliile de securitate din plastic nu pot îndeplini cererea de securitate specifice de rezistență mecanică.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara